Breaking News

Ο Ryan Gosling έκανε ξεχωριστά τα γενέθλια της Eva Mendes - «Της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ryan Gosling ήξερε πώς να κάνει ξεχωριστά τα γενέθλια της συντρόφου του Eva Mendes, η οποία συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής.

Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου η ηθοποιός Eva Mendes γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της.

Μία πηγή είπε στο People ότι ήταν μια «καταπληκτική» γιορτή, εν μέρει χάρη και στον επί χρόνια σύντροφό της, τον 43χρονο ηθοποιό Ryan Gosling.

«Έδειχνε πολύ άνετη όταν έκλεισε τα 50. Ο Ryan της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη. Έκανε τα γενέθλιά της πολύ ξεχωριστά», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Esmeralda Amada, η οποία είναι 9½ ετών και την 8χρονη Amada Lee.

«Η Eva και ο Ryan είναι πραγματικά ένα τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τα πάθη του άλλου. Είναι επίσης ευγνώμονες για την οικονομική ελευθερία που τους δίνει η δουλειά τους και όλα έχουν να κάνουν με τον οικογενειακό χρόνο. Είναι εξαιρετικοί στο να εξισορροπούν τα πάντα», πρόσθεσε η πηγή.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines» (2012), στην οποία πρωταγωνίστησαν

Ο Ryan Gosling είχε αναφέρει σε μια ομιλία του: «Το πιο σημαντικό είναι ότι γνώρισα το κoρίτσι των ονείρων μου, την Eva Mendes, και έχω δύο ονειρεμένα παιδιά... Ονειρευόμουν μια μέρα να κάνω ταινίες και τώρα οι ταινίες έχουν κάνει τη ζωή μου ένα όνειρο».