Breaking News

Μ. Σεφερλής - Γ. Λαμπάτος: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τη δικαστική διαμάχη - «Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» μίλησαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος, οι οποίοι θα συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι.

Πριν λίγο καιρό, μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης και τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λαμπάτου, ο Μάρκος Σεφερλής συνάντησε τον παλιό του συνεργάτη και του πρότεινε να συνεργαστούν...

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν συγκινημένοι στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, με αφορμή τη συνεργασία τους στο Δελφινάριο.

Μάρκος Σεφερλής: «Στην επερχόμενη παράσταση θα είναι στο πλευρό μου ο Γιώργος Λαμπάτος. Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι».

Γιώργος Λαμπάτος: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή...».


Μάρκος Σεφερλής: «Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος, σε μία στιγμή αδυναμίας, έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν κάποιος καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του... Ακόμα κι όταν κέρδισα τις αγωγές, δεν κυνήγησα τον Γιώργο, που θα μπορούσα να του κατασχέσω κάποια πράγματα. Δεν κινήθηκα εναντίον του να τον καταστρέψω. Εγώ ήθελα απλά να δικαιωθώ. Από τη στιγμή που ζήτησε συγγνώμη, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να τον συγχωρήσω και να του προτείνω και δουλειά».