Breaking News

Σοφία Λεοντίτση: Έγινε μαμά για τρίτη φορά - «Έζησα το μέγιστο των αντοχών που πίστευα ότι έχω» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Λεοντίτση, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, που είναι ξανά αγοράκι.

Η Σοφία Λεοντίτση είχε γίνει μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019, όταν γεννήθηκε ο γιος της Γιάννης, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο της.

Τον Οκτώβριο του 2022, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγινε για δεύτερη φορά μαμά, όταν με τον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη, καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους.


Το βράδυ της Τρίτης (9/4) ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, που είναι το δεύτερο που απέκτησε με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Η Σοφία Λεοντίτση δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της. Μάλιστα στη μία διακρίνεται και ο σύζυγός της, ο οποίος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

«Σήμερα το πρωί οι τρεις μας τα ζήσαμε όλα. Θα θυμάμαι αυτή την ημέρα, αυτό το πρωινό, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Μπορούμε πολλά από όσα φοβόμαστε να ζήσουμε και το κατανοούμε όταν αυτά έρχονται απρόσμενα και μας χτυπάνε τη πόρτα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε για εμάς», έγραψε στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε: «Εγώ σήμερα έζησα το μέγιστο των αντοχών που πίστευα ότι έχω, αντιμετωπίζοντας τον τρόμο που έζησα με θάρρος και με το χρέος που είχα ως μητέρα μέχρι το τέλος. Έφερα ένα όμορφο και υγιές αγόρι στη ζωή και έκανα έναν άνθρωπο για ακόμη μια φορά ευτυχισμένο. Να μας ζήσει το αγοράκι μας Τόλη και όταν μεγαλώσει να του εξιστορήσεις ότι ακινητοποιήθηκε όλη η Αττική για εκείνον αυτή τη μέρα».