Breaking News

Sonja Christopher: Πέθανε το πρώτο άτομο που αποχώρησε την 1η σεζόν του αμερικανικού Survivor (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 87 ετών η Sonja Christopher, η οποία ήταν το πρώτο άτομο που αποχώρησε στην 1η σεζόν του αμερικανικού Survivor.

Η Sonja Christopher είχε πάρει μέρος το 2000 στην 1η σεζόν του αμερικανικού Survivor, που πραγματοποιήθηκε στο Borneo, το οποίο είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στον κόσμο και το μεγαλύτερο νησί της Ασίας. Τότε ήταν 63 ετών...


Όπως αναφέρει το Deadline, η Sonja είχε ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της να αποχωρήσει, μετά από τα πολλά λάθη που οδήγησαν στην ήττα της ομάδας της εκείνη την πρώτη εβδομάδα...


Η Sonja ήταν πρώην μουσικός - μουσικοθεραπεύτρια. Η Liz Wilcox, η οποία συμμετείχε στην τρέχουσα 46η σεζόν του Survivor, την είχε γνωρίσει τα Χριστούγεννα του 2023.

Το Σάββατο (27/4), σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter), η Liz Wilcox δημοσίευσε μία φωτογραφία, από τη συνομιλία τους μέσω FaceTime.

«Σήμερα πέθανε η θρυλική Sonja Christopher της πρώτης σεζόν. Είχα τη χαρά να τη γνωρίσω τα Χριστούγεννα. Είχε τόση αγάπη για το Survivor και για όσα έφερε το σόου στη ζωή της. Ελπίζω να τραγουδάς και να παίζεις με την καρδιά σου κάπου όμορφα, Sonja», έγραψε στη λεζάντα.