Breaking News

Survivor - Τζέιμς Καφετζής: «Αν κλέβεις, δεν ρουφιανεύεις τον άλλον που κλέβει... Αυτό πήγε να κάνει η Ασημίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τζέιμς Καφετζής φιλοξενήθηκε τη Μ. Δευτέρα στο «Fay’s Time», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για την τριήμερη εξαφάνιση του από το ριάλιτι επιβίωσης:

«Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια, αυτό είναι γνωστό. Εγώ, επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω την επόμενη μέρα, όταν πεινούσα.

Το ένα, που το είχα στην τσάντα μου, πήγα να το φάω την επόμενη μέρα. Ένας σεκιουριτάς, που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε. Το είπα στην παραγωγή και τους είπα ότι θα πάω να βρω φαγητό. Βρήκα ένα ρύζι (σ.σ. στα σκουπίδια), πέτυχα εκεί τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα. Η Ασημίνα πήγε στην παραγωγή για να μας "δώσει". Και ήρθε η παραγωγή και είπε ότι "εφόσον κλέψατε θα φάτε πρόστιμο ένα εβδομαδιάτικο". Αλλά άλλο εβδομαδιάτικο έπαιρνα εγώ και άλλο ο Γιάννης με τον Φάνη. Τους είπα "εγώ δεν το δέχομαι, φεύγω από το παιχνίδι". Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες. Τελικά ήρθαν, τα βρήκαμε κάπως και ξαναγύρισα στο παιχνίδι...


Υπάρχουν κανόνες, αλλά αν κλέβεις, δεν ρουφιανεύεις τον άλλον που κλέβει. Αυτό πήγε να κάνει η Ασημίνα. Όλοι έκλεβαν, αλλά εγώ δεν ρουφιάνευα».