Breaking News

Survivor: Έφυγε οικειοθελώς η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη οικειοθελής αποχώρηση σημειώθηκε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (28/4), στο οποίο αναδείχθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ό Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μπορούν να γίνονται πλέον μεικτά ματσαρίσματα (άνδρας- γυναίκα), κάτι που ίσχυε μέχρι τώρα μόνο στις μονομαχίες αποχώρησης.

Ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τη νίκη να κρίνεται σε flag race. Οι Μπλε επικράτησαν οριακά με 12-11...


Από το Survivor αποχώρησε οικειοθελώς η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Ο Φάνης Μπολέτσης είπε στην κάμερα της παραγωγής για τη συμπαίκτριά του στη μπλε ομάδα:

«Αποχώρησε η Χρύσα. Το είχε συζητήσει μαζί μας. Νομίζω ότι δεν άντεχε άλλο ψυχολογικά και σωματικά. Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό της σε καμία περίπτωση, δυσκολευόταν να περπατήσει. Όταν πήγαμε στη Νέα Υόρκη μας έλεγε συνέχεια ότι πονάει. Θα μας λείψει, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Πολλές φορές ήταν η ψυχή της καλύβας...».


Στο συμβούλιο οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους. Τελικά υπέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Ο Γιώργος τόνισε ότι ζήτησε να τον ψηφίσουν για να προφυλάξει τη Δώρα Νικολή, η οποία ήταν τραυματισμένη την προηγούμενη εβδομάδα.