Breaking News

Survivor: Η Σταυρούλα «πάγωσε» το συμβούλιο - «Έχει ειπωθεί ότι παρακαλούσα τον Γ. Περπατάρη και έτρεχα από πίσω του» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Σταυρούλα Χρυσαειδή ξάφνιασε με τα λεγόμενά της τους παίκτες της αντίπαλης κόκκινης ομάδας. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/4), η Σταυρούλα είπε στο συμβούλιο: «Έμαθα ότι εγώ κάποια στιγμή παρακαλούσα τον Γιάννη Περπατάρη και έτρεχα από πίσω του. Θα ήθελα να τον ρωτήσω πότε το έκανα αυτό. Έμαθα ότι αυτό ειπώθηκε από κάποιους συμπαίκτες του».

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον Γιάννη Περπατάρη: «Έχει ειπωθεί ότι έχεις πει εσύ πως έτρεχα από πίσω σου και σε παρακαλούσα κιόλας. Αυτό το είπε η Δώρα στον Σταμάτη Ταλαδιανό».

Από την πλευρά της η Δώρα Νικολή υποστήριξε ότι ο Σταμάτης παραποίησε τα λεγόμενά της, ωστόσο σημείωσε ότι το άκουσε και η ίδια από κάποιους παίκτες στην κόκκινη ομάδα.

Ο Γιάννης Περπατάρης έδειξε αμήχανος με τη συζήτηση, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Σταυρούλα.

«Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι όχι, δεν με ενδιαφέρει. Πάντως αυτό δεν έχει συμβεί σε καμία περίπτωση και σε κανένα σενάριο», κατέληξε η Σταυρούλα...


Νωρίτερα, υπήρξε έντονο περιστατικό ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, το οποίο συζητήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας.