Breaking News

Survivor: Σε κατάσταση σοκ ο Τζέιμς Καφετζής - Ενημερώθηκε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαρίστηκε ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (16/4) ενημερώθηκε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό.

O  Λευτέρης Καφετζής ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ενώ ταξίδευε,  έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Τελικά, σώθηκε στο παρά πέντε από ένα αλιευτικό από την Κολομβία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τζέιμς Καφετζής, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω, αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν το καταλάβαινα... Ένιωσα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα, στον αδελφό μου και στην αδελφή μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά και σύντομα θα είναι στην οικογένειά μου...».


O Τζέιμς τόνισε ότι είναι μπερδεμένος και συναισθηματικά φορτισμένος και πως δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι.

Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στον φίλο του Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος το συζήτησε με τον Αλέξη Παππά.