Breaking News

Survivor: Τον έβγαλαν στον «τάκο» και αντέδρασε - Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε στο συμβούλιο του Survivor, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας (1/4). Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Γιώργου Λιανού «πάγωσε» τους παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά την ήττα στο προηγούμενο επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα αντέδρασε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και νίκησε τους Μπλε με 12-10.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα μπουν στο παιχνίδι δύο νέες προσθήκες και συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι παίκτες έμειναν άναυδοι, με τον παρουσιαστή να τους λέει στη συνέχεια ότι κάνει πλάκα. «Καλό μήνα γιατί επίσημα είναι Πρωταπριλιά!», είπε χαρακτηριστικά...


Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν ήδη η Ιωάννα Τζαβέλα από την κόκκινη ομάδα. Ακολούθησε η ψηφοφορία των Μπλε, που έβγαλαν στον «τάκο» τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας θα «κλειδώσει» αν η μονομαχία αποχώρησης θα αποτελείται από άντρες ή από γυναίκες.

«Δεν το περίμενα το αποτέλεσμα. Είμαι ο δεύτερος καλύτερος στα στατιστικά στην ομάδα μου, μετά τον Φάνη. Η  ομάδα μου με ψήφισε και μου απέδειξε ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου», είπε ο  Σταμάτης.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου... Ο λόγος που δεν είμαι καλά ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο, αλλά προχωράω».