Breaking News

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό μετέφερε την Παρασκευή (19/4) τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη. 

«Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν κάποιοι, σχετικά με την προσπάθεια αποσωλήνωσης του. Παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, κάποια άλλα στοιχεία από τις εξετάσεις έδειξαν στους γιατρούς ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να προχωρήσουν σήμερα σε αποσωλήνωση. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας...


Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ανέφερε για την υγεία του γνωστού τραγουδιστή: «Η κατάστασή του είναι σταθερή. Ωστόσο, η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση του και η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι στην αρχή της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια αφύπνισης, που θα οδηγήσει στην αποσωλήνωσή του».