Breaking News

Τέμπη: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου - «Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε την Κυριακή (7/4) η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Στην εκπομπή του Mega μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κoριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στον αδερφό της, αποκαλύπτοντας ότι είχε εισιτήριο για τη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο γι' αυτό το τρένο και έπρεπε να είναι μέσα. Ξύπνησα εκείνο το πρωί, τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί κι αν μπήκε στο τρένο ή όχι. Έχει το εισιτήριο του πρώτου βαγονιού. Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα, κάνοντας τον σταυρό μας και την προσευχή μας, που τελικά δεν μπήκε στο τρένο για το οποίο πήρε εισιτήριο. Γιατί προέκυψε μία δουλειά και πήγε με το αεροπλάνο, ενώ φοβάται τα αεροπλάνα. Ταξίδευε μόνο με τρένο», είπε η παρουσιάστρια...


Και πρόσθεσε: «Άρα, αυτό μάς αφορά όλους και αυτούς που θα μπορούσαμε να είμαστε και αυτούς που θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μας και αυτούς που ακόμα και τώρα ανεβαίνουν σ' αυτό το τρένο».