Breaking News

Famagusta: Επεισόδια 15 - 16 (τελευταία 2ου Κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυριακή 26/5/2024 - Επεισόδιο 15: Ο πατέρας του Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και την Χριστίνα από την καταστροφή της φάρμας τους, το 1974. Στο σήμερα η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή στο δικαστήριο, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Ο Μάικλ μοιράζεται με την Σοφία την θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη. Ωστόσο, έχει μια ακόμα μαρτυρία από το 1974, που αφορά έναν μεγάλο έpωτα που τον καθόρισε μια σφαίρα. Η Σοφία αγωνιά.

Ο Τεύκρος βγάζει τον μικρό Μάριο από το ίδρυμα και αποφασίζουν με τη Δάφνη να παντρευτούν. Η οικογένεια του Παύλου μαθαίνει για την περιπέτεια της υγείας του στην Αθήνα και ο Αντρέας συνειδητοποιεί πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Ο Γιώργος, ο άντρας της Σιμώνης, κατηγορείται για οικονομικές καταχρήσεις στην ΜΚΟ που διατηρεί. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο αυτήν τη φορά ταξιδεύουν για Λονδίνο. Ο Μάικλ πάνω στο μοντάζ της συνέντευξης της Χριστίνας ακούει για το σημάδι στο μπράτσο που είχε το αγνοούμενο μωρό της. Κεραυνοβολείται!


Κυριακή 2/6/2024 - Επεισόδιο 16 (τελευταίο 2ου Κύκλου): Μέσα από flashback παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Σέκερη από την τουρκική εισβολή μέχρι την δημιουργία της φάρμας. Την ίδια ώρα, η μαρτυρία που καταγράφεται αυτή τη φορά στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ αφορά μια Ελληνοκύπρια γυναίκα που έζησε ως Τουρκοκύπρια για 30 ολόκληρα χρόνια, κρύβοντας την αληθινή της ταυτότητα ακόμη και από τα παιδιά της!

Στο σήμερα, η Σοφία βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή του Μάικλ σχετικά με την υιοθεσία του και την ταυτότητα της πραγματικής του οικογένειας. Η Χριστίνα και ο Ανδρέας προσπαθούν να είναι διαλλακτικοί με την Μαριάννα, αν κι ο παππούς αρνείται να συγχωρήσει τον Θοδωρή. Η Σιμώνη συμβουλεύει τον Μάικλ να πει την αλήθεια στην Χριστίνα, την βιολογική του μητέρα. Ο Τεύκρος κερδίζει και επισήμως την κηδεμονία του μικρού Μάριου. Ο Παύλος προτρέπει την Ιφιγένεια να συνεχίσει τη ζωή της και χωρίς αυτόν, όμως εκείνη αρνείται να τον αφήσει. Ο Μάικλ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Αντρέα και τη Χριστίνα για να τους αποκαλύψει πως είναι ο χαμένος γιος που ψάχνουν εδώ και 50 χρόνια!


Για την αρχική σελίδα "Famagusta" πατήστε ΕΔΩ