Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα για «επίθεση» του Σ. Κωνσταντινίδη στον Γ. Αντετοκούνμπο: «Ντροπή, είναι και άνθρωπος της τηλεόρασης»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο σε πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο... Η παρουσιάστρια είπε ενοχλημένη την Κυριακή (26/5), στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «I Love Σου Κου»:

«Ντροπή, ντροπή… Είναι ντροπή για ένα τέτοιο παιδί που ξεκίνησε από εκεί που ξεκίνησε, που πέρασε όσα πέρασε και έφτασε εκεί που έφτασε... Δηλαδή τι τον ενόχλησε; Που είπε ότι δεν τον πήρε ποτέ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός; Κι εγώ θα το είχα παράπονο, αν ήμουν ο Αντετοκούνμπο, ότι δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση.

Και ποιος λέει ότι δεν πωλούνται; Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Δεν αλλάζουν χέρια οι ομάδες; Όλα πωλούνται, είναι εταιρείες, επιχειρήσεις... Ναι, είναι ιδέες, ο κόσμος τις αγαπάει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Τι είπε το παιδί; Και πρέπει να πεις κάποιον "φαφλατά", "νεόπλουτε", "αμετροεπή" και "Αμερικλάνε"; Δηλαδή είναι ντροπή. Καθόλου χιούμορ δεν έκανε.

Καθόλου έτσι δεν το είπε ο Γιάννης... Δεν το είπε καθόλου με την έννοια ότι "εγώ έχω τα λεφτά και μπορώ να τις αγοράσω". Δεν είχε καθόλου αυτό ύφος. Γι' αυτό μου κάνει άσχημη εντύπωση αυτή η ανάρτηση του Στέφανου. Είναι και άνθρωπος της τηλεόρασης και ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να βλέπουμε όλη τη δήλωση και να μη μένουμε στους τίτλους».