Breaking News

Πέθανε στα 31 του ο Sean Viator (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Sean Viator, ο χορευτής και χορογράφος που εμφανίστηκε στο talent show "American Idol", όπως και στην αμερικανική κωμική ταινία-μιούζικαλ "Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision: Η ιστορία των Fire Saga" (2020).

Σύμφωνα με το Deadline, ο Sean Viator έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Μαΐου. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του, χωρίς να αναφέρει την αιτία θανάτου του...


Ο Viator έλαβε πτυχίο Καλών Τεχνών στον χορό από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, όπου αποφοίτησε με έπαινο. Του απονεμήθηκε το κορυφαίο βραβείο χορού του πανεπιστημίου, "The Triple Threat Award".

Μεταξύ άλλων, ο Sean Viator εμφανίστηκε με την Christina Aguilera και την Demi Lovato στα Μουσικά Βραβεία Billboard, όπως και σε ένα act με την Kylie Minogue στο "American Idol".

Επίσης, συμμετείχε στο video clip  του τραγουδιού "I'm Ready" των Sam Smith και Demi Lovato, όπως και στο θεατρικό μουσικό σόου "Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes".

Ακόμη έπαιξε στις σειρές "The Marvelous Mrs. Maisel" του Amazon Prime Video, "Physical" του Apple TV και "Interior Chinatown" του Hulu,  ενώ εμφανίστηκε και στα Latin Grammys.

Ήταν στη σχολή Millennium Dance Complex στο Λος Άντζελες, ενώ είχε διδάξει και στις σχολές "Broadway Dance Center", "Steps on Broadway" (δείτε το βίντεο που ακολουθεί), "The American Musical and Dramatic Academy" και "Conservatory of Performing Arts".