Breaking News

Χριστίνα Βραχάλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και τον βιολογικό πατέρα της κόρης της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Βραχάλη έγινε μαμά τον Δεκέμβριο του 2023. Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε για την κορούλα της Ειρήνη, τον σύντροφό της και τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Πρωινού και στην Ελένη Βουλγαράκη:

«Βγήκε δημοσίευμα τον Σεπτέμβριο, όταν ήμουν έγκυος 7 μηνών, δεν μπορούσε πλέον να μη φαίνεται. Ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή γιατί θεωρώ ότι είναι μια προσωπική διαδικασία και ήθελα να το προστατεύσω. Δεν με ενόχλησε όταν δημοσιεύτηκε ότι είμαι έγκυος, είναι μια αλήθεια,. Τα media κάνουν τη δουλειά τους, το βασικό είναι να μην υπάρχει κακή πρόθεση. Πίσω από κάθε δημοσίευμα κρύβεται μία προσωπική ιστορία.

Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρη στις αποφάσεις μου και η απόφαση αυτή έγινε ευκολότερη γιατί έχω ένα φοβερά υποστηρικτικό περιβάλλον. Έχω μία πάρα πολύ αγαπημένη οικογένεια και καλούς φίλους.

Τους τελευταίους 10 μήνες έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη. Είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Μιλάω για τον σύντροφό μου. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και ο σύντροφός μου αγαπούν εμένα. Το εγώ πια δεν είναι μόνο Χριστίνα, είναι Χριστίνα και Ειρήνη. Ο σύντροφός μου με επέλεξε πριν δει την Ειρήνη, πολλούς μήνες πριν. Είναι βαθιά συγκινητικό...


Δεν ήταν στα σχέδιά μου να γίνω μαμά. Ήθελα σίγουρα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού. Άσχετα που με εμένα δεν συνέβη. Με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο με στόχο το καλό του παιδιού».