ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη της Καίτης Γκρέυ

Διαφήμιση - Advertisement
Η ΕΡΤ2, τιμώντας τη μνήμη της Καίτης Γκρέυ, τροποποιεί το πρόγραμμά της την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025.

Διαφήμιση - Advertisement
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 18:30, μεταδίδει σε επανάληψη από την εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» το επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στη μεγάλη τραγουδίστρια.

«Κοίτα τι έκανες», με τη Σεμίνα Διγενή (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)

«Αφιέρωμα στην Καίτη Γκρέυ»

Μετά από πολύ καιρό, η Καίτη Γκρέυ αποφασίζει να ξανατραγουδήσει και το κάνει στο «Κοίτα τι έκανες».

Μαζί με τις μοναδικές ερμηνείες της σε αυτήν την εκπομπή, μας χαρίζει και σπαρταριστές ιστορίες μιας πολυκύμαντης καριέρας, αλλά και μιας εκρηκτικής προσωπικής ζωής.

Μαζί της οι φίλοι της Κώστας Φέρρης, Άννα Φόνσου, Λάζαρος Κουλαξίδης, Γιώργος Βασιλείου, Πέτρος Ίμβριος κ.ά.

Παρακολουθούμε σπαρταριστές διηγήσεις της Καίτης Γκρέυ από τις περιοδείες της στην Αμερική, καθώς και τη συγκλονιστική ερμηνεία της σε τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη.