Απόστολος Γκλέτσος: «Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες, εμετός» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε ένα σκληρό σχόλιο για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ευχαρίστησε πρόσφατα την Ελληνική Αστυνομία.
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/2), η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο «Έναστρον», όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Μάστορας και η Ελένη Φουρέιρα. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media. «Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες, εκεί που τραγουδάει, εμετός», έγραψε στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός.
Ο Χρήστος Μάστορας είχε αναφέρει αρχικά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου: «Η Ελληνική Αστυνομία! Κάντε λίγο θόρυβο! Αυτό το πράγμα που θα πω είναι πραγματικά γραμμένο από την ψυχή μου... Μετά από όσα έγιναν τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Κατάλαβε τον χαρακτήρα μου και συγχώρεσε το λάθος μου, όταν έπιασα το τιμόνι, ενώ δεν έπρεπε. Κανείς δεν πρέπει να το πιάνει, κανείς».
Και πρόσθεσε: «Είστε απόψε εδώ και ειλικρινά το εκτιμώ πάρα πολύ. Κάποιος άλλος θα έλεγε "άκυρο" και θα είχε και δίκιο. Είστε εδώ να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε... Είχα την τύχη μέσα στην ατυχία να γνωρίσω κάτι παιδιά, κάτι καλά παιδιά, ανθρώπους με Α κεφαλαίο. Ανθρώπους που πάνω από τη στολή, βάζουν την ψυχή. Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ».

