Breaking News

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στην Τίνα Μεσσαροπούλου - «Καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν χρειάζεται να πω πολλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κλήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές που άφησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα η σύζυγός του στο Κολωνάκι.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Αλεξάνδρα Νίκα, έπεσε θύμα τροχαίου πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε σχολιάσει στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Εμένα μπαίνουν άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Αν ήταν ένα αυτοκίνητο όχι Bentley, αλλά Golf, μπορεί να είχε κάνει μήνυση. Εν δυνάμει ο κύριος - και θέλω να το πω - μπορεί να είναι και πελάτης στο μαγαζί που εμφανίζεται ο κύριος Αργυρός, οπότε ας μην τον δυσαρεστήσουμε, γιατί μεθαύριο μπορεί να έρθει να ανοίξει κι ένα μπουκάλι. Αν ήταν ένας κύριος με το Golfάκι ή το μικρό αυτοκίνητο... Το χάνει στην πορεία το δίκιο της. Εγώ δεν διαφωνώ ότι το έκανε θέμα, αλλά γιατί το έκανε θέμα και μετά δεν έκανε τίποτα. Και τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα...».


Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν χθες (14/2) στο αεροδρόμιο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κατά την επιστροφή του από τη Βουλγαρία, όπου έδωσε συναυλία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δε θέλησε να μπει σε αντιπαράθεση με την Τίνα Μεσσαροπούλου. «Καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Δόξα τω Θεώ είμαστε όλοι καλά, έχουμε την υγεία μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ρωτάτε», είπε αρχικά...


Και πρόσθεσε: «Να είναι καλά οι άνθρωποι, να είμαστε καλά εμείς, την υγειά μας να έχουμε. Ο Θεός είναι μεγάλος. Την αγάπη μου σε όλους».