Ξέσπασε σε δάκρυα η Ανίτα Μπραντ - «Έκλαιγα επί δύο εβδομάδες, ήμουν σε τραγική κατάσταση» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα στο Πρωινό τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι μίλησαν για την κοινή ζωή τους και την καθημερινότητά τους μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού τους.
Πριν λίγους μήνες, ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, έγιναν γονείς για τρίτη φορά, καθώς η γνωστή make up artist γέννησε πρόωρα ένα αγοράκι. Το ζευγάρι έχει πλέον τρία αγοράκια. Το πρώτο είχε γεννηθεί τον Ιούλιο του 2020 και το δεύτερο στα τέλη Μαρτίου του 2023.
Η Ανίτα Μπραντ συγκινήθηκε έντονα όταν μίλησε για το νεογέννητο αγοράκι της, που ήρθε στον κόσμο πρόωρα.
«Δεν το περιμέναμε, γιατί η εγκυμοσύνη πήγαινε μια χαρά... Ένα βράδυ ξύπνησα με πόνους, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν οι πόνοι της γέννας. Πήγαμε για υπέρηχο, αλλά ουσιαστικά είχε ξεκινήσει η γέννα. Με κράτησαν στο νοσοκομείο ώστε να το καθυστερήσουμε όσο γινόταν. Όταν μπήκα στο νοσοκομείο ήμουν 25 εβδομάδων έγκυος και τελικά το μωρό γεννήθηκε αναγκαστικά στις 27 εβδομάδες, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Τώρα το παιδάκι είναι καλά και έγινε 6 κιλά», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.
Και πρόσθεσε, ξεσπώντας σε δάκρυα: «Αφού κάναμε την καισαρική αναγκαστικά για να βγει το μωρό, κατηγορούσα για καιρό τον εαυτό μου και το σώμα μου ότι δεν το κράτησα παραπάνω αυτό το μωρό, ότι εγώ έκανα κάτι λάθος και δεν το προστάτεψα αρκετά... Στην αρχή μπορούσαμε να βλέπουμε το μωρό μόνο δύο ώρες τη μέρα. Έμεινε στο νοσοκομείο για 2,5 μήνες. Ήταν πολύ δύσκολα όταν φεύγαμε από το νοσοκομείο χωρίς το μωρό, ήταν σαν να αφήναμε την ψυχή μας. Προσευχόμασταν κάθε μέρα. Εγώ έκλαιγα επί δύο εβδομάδες, ήμουν σε τραγική κατάσταση. Κρυβόμουν από τα παιδιά στο σπίτι, γιατί δεν ήθελα να με βλέπουν να κλαίω».
Δείτε το βίντεο (το σχετικό απόσπασμα από το 13:30).
