Breaking News

Ν. Κάκκαβα για το χυδαίo σχόλιο που δέχτηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Γιατί να κάνω παιδί; Για να μου το σκοτώσετε σ' ένα τρένο;» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή της στα social media, η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε το χυδαίo σχόλιο που δέχτηκε στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το απόγευμα της Παρασκευής (7/3).

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης είπε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί ή υιοθέτησε ένα», προκαλώντας την αντίδραση του συνόλου της Βουλής. 

Η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Με θλίψη άκουσα σήμερα στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το έγκλημα των Τεμπών, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος απευθυνόμενος στη Ζωή Κωσταντοπούλου να χρησιμοποιεί την έκφραση "Κάνε κάνα παιδί". Δε θα μπω καν στη διαδικασία να κατακρίνω αυτή την άκρως σeξιστική έκφραση... Θα απαντήσω μόνο με μια ερώτηση... Γιατί να κάνω κάνα παιδί;; Για να μου το σκοτώσετε σ' ένα τρένο; Ντροπή».