Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το Καλημέρα Ελλάδα, νομίζω ότι άργησα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας (28/4), με αφορμή τα γενέθλια του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε συγκινημένος την αποχώρησή του από το τιμόνι της εκπομπής στο τέλος της σεζόν. Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Στρατής Λιαρέλλης.

Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Παπαδάκης: «Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το "Καλημέρα Ελλάδα" και νομίζω ότι άργησα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό άνθρωπο, οι άνθρωποι που περνάνε από την τηλεόραση ξεχνιούνται εύκολα. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό Μέσο και χρειάζεται νέους και δυνατούς ανθρώπους. Εγώ δεν έχω ούτε τη δύναμη πια των πρώτων χρόνων και δεν είμαι νέος. Αγαπάω τους νέους ανθρώπους και θέλω να δώσω την ευκαιρία και τη δυνατότητα - χωρίς τη συμμετοχή τη δική μου - ο ΑΝΤ1 να πάρει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια αυτής της εκπομπής».

Στρατής Λιαρέλλης: «Εκ της ιδιότητάς μου της επαγγελματικής και της προσωπικής, δεν σε πήραν τα χρόνια. Δεύτερον, πρέπει να το συζητήσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες και η απόφαση του σταθμού είναι ότι Παπαδάκης και ΑΝΤ1 προχωράνε μαζί. Το αν θα είσαι στο "Καλημέρα Ελλάδα" ή όχι είναι δική σου απόφαση και είναι σεβαστή. Αλλά ο Παπαδάκης θα είναι στον ΑΝΤ1 και αυτό δεν συζητείται».