Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Η κόρη τους έγινε 4 ετών - «Σε λατρεύουμε μικρή μου» (photo)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η οποία έγινε 4 ετών.
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς, οι οποίοι έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, είχαν καλωσορίσει στον κόσμο την κορούλα τους στις 19 Μαΐου του 2021. Η βάφτιση έγινε ένα χρόνο μετά τη γέννησή της και η μικρή πήρε το όνομα Ιωάννα.
Τη Δευτέρα (19/5), η Ιωάννα συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια ζωής. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της κόρης της, γράφοντας στη λεζάντα:
«Χρόνια πολλά στο πιο δυναμικό, πεισματάρικο, ευγενικό, δοτικό και αστείο πλάσμα του κόσμου... στο πρότυπο μου!! Σε λατρεύουμε μικρή μου!!! Μην αλλάξεις ποτέ... θα κάνω τα πάντα... για πάντα. ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια δίπλα σου... ευλογία!!».
Να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2024 το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο.

