Σ. Χρηστίδου: «Aφήνω το παιδί για τις εξετάσεις πολύ ψύχραιμη και μετά πάω στην εκκλησία, κλαίω και ανάβω τα κεριά μου» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε το δικό της μήνυμα, με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκίνησαν χθες (30/5). Η παρουσιάστρια ανέφερε το Σάββατο στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:
«Να πούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια που ξεκίνησαν πανελλήνιες. Καλούτσικο ήταν το θέμα λένε, δε τους δυσκόλεψε. Δημιουργικότητα. Ψυχραιμία πάντως θέλει, τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με αυτή την ιστορία. Μην αγχώνεστε, τίποτα δεν σημαίνει. Πόσοι ξεκινήσαμε από αλλού και καταλήξαμε αλλού, είναι μεγάλη ιστορία.
Οπότε καλή δύναμη και ψυχραιμία και στα παιδιά και στους γονείς. Γιατί περνάμε λίγο και την ενέργειά μας. Εγώ, όταν αφήνω το παιδί για τις εξετάσεις, το αφήνω πάρα πολύ ψύχραιμη σαν να μην τρέχει τίποτα. Και μετά πάω στην εκκλησία, κλαίω, ανάβω τα κεριά μου, τα καντήλια μου... Το παιδί δεν έχει ιδέα. Είναι πάρα πολύ ωραία μέθοδος, πολύ ώριμη στάση».
