Σοφία Δανέζη: «Εμφανίζομαι στα Βαλκάνια, μου κάνει εντύπωση που δεν μου έχει γίνει πρόταση να τραγουδήσω στην Αθήνα» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένη την Πρωτομαγιά η Σοφία Δανέζη. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother, η οποία κάνει καριέρα στα Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια, είπε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καινούργιου:
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση να τραγουδήσω στην Αθήνα και μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους τους καλλιτέχνες. Τους αγαπώ όλους τους καλλιτέχνες, δεν έχω πρόβλημα.
Μου έκανε καλό το Big Brother όσον αφορά τον κόσμο που δεν ερχόταν στα μπουζούκια. Με γνώρισε μέσα από ένα ριάλιτι και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα. Από εκεί και πέρα, δεν είχα κανένα πρόβλημα και μετά. Η στάμπα που μπαίνει, μπαίνει σε όλους. Είμαι και μια παίκτρια ριάλιτι. Ο κόσμος που δεν με γνώριζε, από εκεί έμαθε ότι είμαι και τραγουδίστρια.
Περνάω πολύ καλά στα Βαλκάνια, εκεί ο κόσμος σε σέβεται. Είμαι πολλά χρόνια εκεί, έχω κάνει και ντουέτο στα ελληνικά και στα βουλγάρικα. Είμαι πολλά χρόνια, πηγαίνω σχεδόν κάθε εβδομάδα στη Βουλγαρία. Το κοινό είναι κατά βάση Βούλγαροι. Τρελαίνονται με Βέρτη, Βασίλη Καρρά, Μαζωνάκη και Βανδή. ..
Οι περισσότεροι Βούλγαροι έρχονται πλέον στην Ελλάδα κι αυτό κάνει καλό σε μένα, πηγαίνω εγώ εκεί. Τώρα πηγαίνω και στη Σερβία».
Σχόλια