Παύλος Χαϊκάλης στη δίκη Φιλιππίδη: «Ήταν πασίγνωστο στο θέατρο ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης κατέθεσε την Τετάρτη (11/6) στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη
Αναφερόμενος στο περιστατικό με την Εβελίνα Παπούλια, είπε ότι «αποκλείεται να της έδειξε τα γεvvητικά του όργαvα στις κουίντες, με τόσο κόσμο να περνά».
Επίσης για τη Λένα Δροσάκη, η οποία υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης της είπε «αν δεν έχεις εpωτική επαφή μαζί μου θα σε καταστρέψω», ο Χαϊκάλης ανέφερε: «Ξέρουμε μόνο την άλλη πλευρά. Ισχύει, όμως, αυτό το οποίο ισχυρίζεται η ηθοποιός; Γιατί να το κάνει αυτό; Τον συμφέρει κάτι τέτοιο;».
Όταν ο εισαγγελέας τον ρώτησε για τα «γλωσσoφιλα» στη σκηνή με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Ήταν πασίγνωστο σε όλους στο θέατρο ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαν εpωτική σχέση...».
Ειδικότερα, για το «έντονο» φιλί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έλεος που το είδατε εσείς ότι ήταν βαθύ; Είδατε τόσο βαθιά από την οθόνη; Αν γινόταν αυτό κάθε βράδυ με την ηθοποιό, πάει να πει πως υπήρχε συναίνεση».
