Breaking News

Ένας χρόνος στο Ευρωκοινοβούλιο για την Ελεονώρα Μελέτη - «Σας παρουσιάζω το κοινοβουλευτικό μου έργο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που η Ελεονώρα Μελέτη ταξίδεψε στο Στρασβούργο για την ορκωμοσία του νέου Ευρωκοινοβουλίου. Η δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ορκίστηκα ευρωβουλευτής και δεσμεύτηκα να υπηρετήσω το αξίωμα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. 

Σήμερα τελείωσα και επίσημα τις εργασίες μου για τον πρώτο χρόνο της θητείας. Σας παρουσιάζω λοιπόν  το κοινοβουλευτικό μου έργο. Τρία λεπτά δεν είναι αρκετά, είμαστε όμως στο Instagram... Μακάρι να το δείτε όλο... εξάλλου έχω κρατήσει το καλύτερο για το τέλος! 

Αν μιλήσουν οι αριθμοί οι 365 μέρες είχαν: 

- Πάνω από 290  ώρες πτήσεις σε 92 συνολικά αεροπορικά ταξίδια...

- 3 επιτροπές 

- 35 παρεμβάσεις 

- 8 νομοθετικές εκθέσεις 

- 345 τροπολογίες 

- 8 προτάσεις ψηφίσματος 

- 10 ερωτήσεις στην ευρωπαϊκή επιτροπή 

- 2 αποστολές

- 1 αντιπροσωπεία

- 1 διακομματική ομάδα 

- 30 καμπάνιες ευαισθητοποίησης 

- 125 ομιλίες σε σχολεία, συνέδρια κ ημερίδες 

- 3  κοινοβουλευτικούς συνεργάτες στις Βρυξέλλες που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολο και εφικτό. @dionisisr, @angeliki_psychogyiou, @vali_mit 

Τρία νέα παιδιά γεμάτα παλμό, όρεξη και δουλειά που από τη πρώτη στιγμή με πήραν από το χέρι και μου είπαν: "πάμε , μπορείς!". Χωρίς αυτούς, τίποτα.

- Και 4 κοινοβουλευτικούς συνεργάτες στην Αθήνα, 4 γυναίκες δυναμικές, στήριγμα και συνοδοιπόροι σε μια προσπάθεια που είναι ομαδική, σε ένα ταξίδι που το κάνουμε παρέα, πάντα εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, να δίνουν ώθηση πίστη και έμπνευση! @porfylenia_, @kyfa, @maria.fotias, @christiekalantz. 

Όλοι αυτοί μαζί, τα καταφέραμε, και τα καταφέραμε καλά! 

Αφιερωμένο με πολλή πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς... Συνεχίζουμε παρέα, ακόμα πιο δυναμικά».