Ανδρέας Μικρούτσικος για Β. Μπισμπίκη: «Ο Βασίλης δεν καταλάβαινε τι έκανε» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τηλεοπτική παρέα της εκπομπής Buongiorno σχολίασε τη Δευτέρα (29/9) το περιστατικό με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/9) προκάλεσε ζημιές με το όχημά του σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη, κοντά στο σπίτι του. Αργότερα, την ίδια μέρα, ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» .
Το απόγευμα της Κυριακής (28/9), ο Βασίλης Μπισμπίκης παρουσιάστηκε στην αστυνομία και συνελήφθη, ενώ σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τι επίγνωση των γεγονότων έχεις όταν ξυπνάς;... Ό,τι και να έκανε ο Βασίλης, έχει ψυχή και καρδιά. Είναι λεβέντης, αλλά είναι και κάτι άλλο, το οποίο δεν το λέμε... Εγώ το λέω έμμεσα... Ο Βασίλης δεν καταλάβαινε τι έκανε. Για να πάει την άλλη μέρα σε εκπομπή και να μην το αναβάλει, δεν είχε καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Όταν το κατάλαβε, καθώς έφυγε και το αλκοόλ, πήγε στην αστυνομία και σήμερα θα δικαστεί. Γνωρίζω λεπτομέρειες... Ο Βασίλης πίνει και κάνει κακό στον εαυτό του, κάνει κακό στη Δέσποινα (Βανδή), όπως και στους ανθρώπους που ζουν δίπλα. Αυτό πρέπει να λυθεί, είναι ασθενής. Δεν τον κατηγορώ. Το ξέρουν όλοι».
