«Καλοκαίρι Παρέα»: Έριξε αυλαία σε κλίμα συγκίνησης - Γραμμέλη σε Καραβάτου: «Ήταν η καλύτερη συνεργασία της ζωής μου» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1, με την Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες της να μην κρύβουν τη συγκίνησή τους.
Ήταν 7 Ιουλίου 2025 όταν έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η καθημερινή infotainment εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» με την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είχε ως συνεργάτες της την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Νίκο Μισίρη, τη Μαρία Αντωνά και τον Αλέξη Μίχα.
Την Παρασκευή (12/9), η καλοκαιρινή εκπομπή ολοκληρώθηκε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Κατερίνα Καραβάτου ευχαρίστησε τη διοίκηση του σταθμού και τους συνεργάτες της, ενώ αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.
Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - στην παρουσιάστρια: «Θέλω να είμαι μαζί σου στη ζωή από εδώ και στο εξής - και δεν με νοιάζουν ούτε οι καρέκλες, ούτε τα πλατό, ούτε οι εκπομπές - γιατί δεν είναι εύκολο να συναντήσεις ανθρώπους σαν εσένα... Ήταν η καλύτερη συνεργασία της ζωής μου!».
