Breaking News

«Λύγισε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Να αγαπάμε τους δικούς μας και να πηγαίνουμε, μην περιμένουμε να γίνουν φωτογραφία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε την Πέμπτη (18/9) στο Πρωινό τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ». Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξομολογήθηκε συγκινημένος για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα:

«Δυσκολεύτηκε τα τελευταία χρόνια, πίστευε όμως ότι θα πάει καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν περιμέναμε να "φύγει". Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο γιατί έκανε κάποιες θεραπείες. Είχε έρθει ένας καινούριος καρκίνος και έκανε ακτίνες. Είχε καρκίνο στο νεφρό, το είχε αφαιρέσει πριν 10 χρόνια, ήταν τελείως καλά και πέρυσι τον Δεκαπενταύγουστο βρέθηκε ένας καρκίνος στον προστάτη από τις πρώτες μέρες. Αντιμετωπίστηκε πολύ καλά, αλλά επανήλθε και πήγαινε να κάνει κάποιες ακτίνες.

Φαίνεται ότι οι ακτίνες τον κατέβαλαν και κόλλησε κάποιο μικρόβιο ενδονοσοκομειακό. Έπρεπε να μείνει 10 μέρες στο νοσοκομείο, αλλά ήταν καλά. Την τέταρτη μέρα έπαθε ανακοπή.

Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο, ήμουν στο σπίτι. Αυτό έγινε στις 06:38 το πρωί και με έπαιρνε τηλέφωνο. Εγώ κοιμόμουν και ξύπνησα στις 09:00. Το προηγούμενο βράδυ είχαμε μιλήσει, ήταν πολύ καλά. Το ξαφνικό σε σοκάρει.

Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο με τη μητέρα μου. Η αδελφή μου είχε πάει διακοπές με τον γιο της και γύρισαν άρον άρον. Όταν αποφάσισα να το πω, έστειλα ένα μήνυμα σε δέκα δικούς μας για να μην το δουν στην τηλεόραση...


Εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα... Λέμε να αγαπάμε τους δικούς μας και να πηγαίνουμε. Μην περιμένουμε να γίνουν φωτογραφία. Πρόλαβα να του πω ό,τι ήθελα, δεν είχα απωθημένο, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος».