Βέφα Αλεξιάδου: Πουλήθηκε το σπίτι της στη Χαλκιδική - Ο νέος ιδιοκτήτης θα κάνει τιμητική πλακέτα στη μνήμη της (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η βίλα της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική πουλήθηκε για 2.200.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να φτιάξει τιμητική πλακέτα στη μνήμη της.
Η αγαπημένη μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, στις 25 Νοεμβρίου 2024, μετά από νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη (30/9), η εκπομπή «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε ότι πουλήθηκε η εξοχική κατοικία της στη Χαλκιδική.
«Η εξοχική βίλα της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική πουλήθηκε τον Ιούνιο για 2.200.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης, επειδή έχει μάθει την ιστορία της Βέφας, θα κάνει την εξής εντυπωσιακή κίνηση: θα κάνει μία τιμητική πλακέτα στη μνήμη της, η οποία θα τοποθετηθεί μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό της. Θα τοποθετήσει την πλακέτα σε ένα μέρος μέσα στην έπαυλη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου...
Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο νέος ιδιοκτήτης είναι γεωργιανής καταγωγής και είναι δισεκατομμυριούχος. Λατρεύει τη Χαλκιδική και ήθελε να κάνει επένδυση στην Ελλάδα. Το σπίτι της Βέφας ήταν από τα πρώτα σπίτια που είδε και το έκλεισε αμέσως. Οι νόμιμοι κληρονόμοι του σπιτιού ήταν οι εγγονές της Βέφας Αλεξιάδου και συγκεκριμένα οι κόρες της Αλεξίας Αλεξιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2014. Η άλλη της κόρη, που πέθανε έναν χρόνο μετά, δεν είχε παιδιά. Οι εγγονές της Βέφας ζουν πλέον στο εξωτερικό και δεν έχουν επαφές με την Ελλάδα, οπότε αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι της γιαγιάς τους».
Στην εκπομπή του Alpha προβλήθηκε και ένα βίντεο με τις δηλώσεις της Λάγιας Δουλκερίδου, στενής φίλης της Βέφας Αλεξιάδου.
«Ήμουν δίπλα της τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ζήτησε τη βοήθειά μου. Όσο περνούσε ο καιρός, η κατάστασή της επιδεινωνόταν, σε βαθμό που ήταν αφόρητο το άγχος για μένα, γιατί αισθανόμουν ότι έπρεπε να φροντίσω έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος από τους πάντες», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.
