Breaking News

«A Tree Is Blue»: Charli XCX και Jessica Alba σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Dakota Johnson (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Dakota Johnson επιχειρεί το επόμενο βήμα στην καλλιτεχνική της πορεία. Η ηθοποιός κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Charli XCX και η Jessica Alba βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία "A Tree Is Blue", την οποία θα σκηνοθετήσει η Dakota Johnson, ενώ θα είναι και μεταξύ των παραγωγών.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Vanessa Burghardt, η οποία βρίσκεται, επίσης, σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στο Λος Άντζελες. Το πρότζεκτ χρηματοδοτεί η Rivulet Entertainment.

Να  σημειωθεί ότι η Dakota Johnson είχε σκηνοθετήσει την ταινία μικρού μήκους "Loser Baby" (2024), η οποία έκανε πρεμιέρα πέρυσι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Επίσης, πρωταγωνιστεί στις ταινίες «Materialists» (2025) και «Splitsville» (2025).

Η Vanessa Burghardt είναι σεναριογράφος για πρώτη φορά, ενώ είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη Johnson στην ταινία "Cha Cha Real Smooth" (2022).

Η Jessica Alba έκανε πρόσφατα την παραγωγή και πρωταγωνίστησε στην ταινία "Trigger Warning" (2024) του Netflix. Επίσης, πρόκειται να εμφανιστεί μαζί με τους Anthony Hopkins, Andy Garcia και Al Pacino στη βιογραφική αθλητική ταινία "Maserati: The Brothers".

Η Charli XCX είναι μια τραγουδοποιός βραβευμένη με Grammy, η οποία πρόσφατα έχει σημειώσει περισσότερες κινηματογραφικές επιτυχίες. Είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια στην ταινία "The Moment" (πρεμιέρα το 2026), ενώ έχει κερδίσει ρόλους στις επερχόμενες ταινίες "Faces of Death", "I Want Your Seχ" και "The Gallerist".