Europa League - Live στον ΑΝΤ1: Φέγενορντ - Παναθηναϊκός (23/10, 22:00)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί ζωντανά τον αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί ότι αρχικά η UEFA, έπειτα από αίτημα των ολλανδικών αρχών, αποφάσισε το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 17:30 (αντί για τις 19:45), λόγω μετεωρολογικής πρόβλεψης για έντονα καιρικά φαινόμενα. Τελικά ο αγώνας Φέγενορντ - Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί στις 22:00.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μετά από πολύωρη συνεδρίαση και συνεκτιμώντας τις επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις, η UEFA αποφάσισε ότι η αναμέτρηση Φέγενορντ - Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί, απόψε Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 10 μμ. ώρα Ελλάδας (9 μ.μ. τοπική)».
Φέγενορντ - Παναθηναϊκός
Η δεύτερη εκτός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στη φετινή διοργάνωση έρχεται με έναν αγώνα, που αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός για τον Παναθηναϊκό, σε μία έδρα πολύ ισχυρή, εκεί όπου η Φέγενορντ έχει φέτος 5 νίκες σε 6 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα σε ολλανδική ομάδα, μετά από αυτή απέναντι στην Go Ahead Eagles τη δεύτερη αγωνιστική. Οι «Πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τους Κυπελλούχους Ολλανδίας, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, και πλέον βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, χάρη στην εμφατική νίκη τους στην Ελβετία κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις.
Ο Χρήστος Κόντης αναζητά ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, προτού παραδώσει τα ηνία της ομάδας στον Ράφα Μπενίτεθ, και θέλει αυτό να είναι στο «Ντε Κάιπ» απέναντι στην Φέγενορντ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που πάντως μετρά ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της στη League Phase.
Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στο Ρότερνταμ, Μανώλης Σφακάκης και Αλέξης Σπυρόπουλος και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.
