Breaking News

Γ. Μαζωνάκης στο «The Voice»: «Το πιο δύσκολο είναι να κλείσει η πόρτα και να μείνεις με την πάρτη σου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο του Σαββάτου (4/10), με τον Γιώργο Μαζωνάκη να μοιράζεται τις σκέψεις του με το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο καιρό μετά τη σύντομη και ακούσια νοσηλεία του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε σε έναν διαγωνιζόμενο:

«Κουράστηκες; Από τώρα; Αν σου πω τι έχω περάσει εγώ, δεν μας φτάνουν 100 επεισόδια του Voice και του Μόις... Δεν κουραζόμαστε, οι άνθρωποι μας κουράζουν...».


Όταν ο διαγωνιζόμενος τόνισε: «Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις και τη δική σου πραγματικότητα αλλά και των άλλων», o Μαζωνάκης σημείωσε: «Το πιο δύσκολο είναι να κλείσει η πόρτα και να μείνεις με την πάρτη σου, με τον εαυτό σου. Να μιλήσεις, να δεις εκεί τι έχει. Εσύ και εσύ...».


Αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια της αγαπημένης σκυλίτσας του. Συγκεκριμένα είπε σε μία διαγωνιζόμενη: «Σήμερα εσύ έχεις γενέθλια κι εγώ έχασα τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, την Αρίθα».