Το τελευταίο «αντίο» στον Άλκη Γιαννακά (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Άλκη Γιαννακά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/10), σε ηλικία 80 ετών.
Ο Άλκης Γιαννακάς, ο γόης του ελληνικού σινεμά, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» (1965).
Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/10) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ελληνικό.
Συντετριμμένη εμφανίστηκε η επί 25 χρόνια σύντροφός του, Κατερίνα, η οποία έφτασε στον ναό υποβασταζόμενη από την ανιψιά της.
Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Πρέκας, η Νάντια Καραγιάννη κ.α.
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκαναν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Κώστας Πρέκας, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον γνωστό ηθοποιό.
