Βασίλης Παϊτέρης: Η δήλωσή του μέσα από τη ΓΑΔΑ - «Το χρέος είναι περίπου 850.000 ευρώ - Δεν είμαι καλά ψυχολογικά» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό παρουσίασε την Πέμπτη (2/10) το ρεπορτάζ σχετικά με τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρέη του αγγίζουν τις 850.000 ευρώ.
Ο Βασίλης Παϊτέρης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, δεν κρατείται σε κελί αλλά σε γραφείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Να σημειωθεί ότι έχει ήδη εκδοθεί και το φυλακιστήριο σε βάρος του για τις Φυλακές Λάρισας.
Άτομο του πολύ στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή ανέφερε στην «Espresso» ότι είχε γίνει ρύθμιση χρεών για να μην οδηγηθεί στις φυλακές, αλλά στην πορεία αδυνατούσε να καταβάλει γύρω στις 8.000 ευρώ που ήταν οι μηνιαίες δόσεις.
Τα χρέη του 75χρονου τραγουδιστή ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ, ωστόσο με τις προσαυξήσεις είναι πλέον πάνω από 800.000 ευρώ.
Τα χρέη προήλθαν από ανεξόφλητο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί, για πολεοδομικές παραβάσεις στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.
Ο Βασίλης Παϊτέρης δήλωσε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Τα χρέη μου είναι για το σπίτι που είχα φτιάξει στην Αγία Βαρβάρα. Το χρέος είναι περίπου 850.000 ευρώ. Με έπιασαν στον δρόμο για τη συγκεκριμένη ιστορία. Είμαι στη ΓΑΔΑ τρεις ημέρες, από την περασμένη Δευτέρα. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο με προβλήματα στην καρδιά μου».
