Η συγκίνηση του Άρη Μουγκοπέτρου μετά την αθώωσή του - «Δεν μπορώ να μιλήσω» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (29/12), μετά την αθώωσή του.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος δικάστηκε τη Δευτέρα (29/12), μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή απειλή.
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, ο οποίος κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο Τρίπολης, είπε συγκινημένος στους δημοσιογράφους: «Τι να σας πω; Δεν μπορώ να μιλήσω, αλήθεια...».
«Θέλω να πω, επειδή βγήκε προς τα έξω, ότι ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου την προηγούμενη φορά. Δεν είπα "ζητώ συγγνώμη", είπα "σεβόμενος τα παιδιά μου"» τόνισε, επίσης, ο Άρης Μουγκοπέτρος.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ανέφερε: «Τελείωσε αυτή η διαδικασία. Επώδυνη η διαδικασία, εξαιρετικό το δικαστήριο, τώρα θέλει μόνο να δει τα παιδάκια του».
