Breaking News

Σ. Χρηστίδου για υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν το πίστευα αυτό που γινόταν στην τηλεόραση αυτές τις μέρες, εγώ σοκαρίστηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τον τρόπο με τ
ον οποίο εξελίχθηκε τηλεοπτικά η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη. Η παρουσιάστρια είπε το πρωί του Σαββάτου (20/12) στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»:

«Ξεδιπλώνεται αυτό το θέμα άβολα και λέω άβολα, γιατί παρακολουθούσαμε όλοι τηλεοπτικά όλο αυτό να ανοίγει τόσο πολύ αυτές τις μέρες, χωρίς να έχουν γίνει καταγγελίες, χωρίς να έχουν βγει άνθρωποι μπροστά.

Δηλαδή δεν το πίστευα αυτό που γινόταν στην τηλεόραση αυτές τις μέρες. Εγώ σοκαρίστηκα. Λέω "πού μπορούμε να φτάσουμε;". Δηλαδή απίστευτο. 

Έγινε τελικά η καταγγελία, έχουνε μιλήσει όλες οι πλευρές και χθες βγήκε εξώδικο και από τον επιχειρηματία που ο ίδιος ένιωσε ότι τον φωτογραφίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε και το όνομά του στην εκπομπή».