Breaking News

Τζώνη Καλημέρης: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γιατί ήξερα ότι ο καρκίνος δεν είναι μεταστατικός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (24/12) στο Πρωινό, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα:

«Έχω παλέψει πολλές φορές στη ζωή μου με την υγεία μου, αλλά πάντα μένω ψύχραιμος. Είμαι της άποψης ότι "ό,τι είναι να γίνει θα γίνει". Η οικογένεια και τα παιδιά μου είναι το καταφύγιό μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, όμως πιστεύω στον Θεό.

Όταν χώρισα με την προηγούμενη σύζυγό μου, πήγα σε ψυχολόγο λόγω των παιδιών. Όταν νόσησα από καρκίνο, δεν χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια. Όταν διαγνώστηκα το 2004, μου πρότεινε η γιατρός να πάω σε ψυχολόγο για υποστήριξη, αλλά δεν πήγα.

Και στην Αμερική που πήγα για να κάνω τις θεραπείες και τις ακτινοβολίες, μου είπαν επίσης να πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν θεώρησα ότι πρέπει να πάω σε ομάδα υποστήριξης. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γιατί ήξερα ότι δεν είναι μεταστατικός και ότι αυτό που θα κάνω εκεί θα βοηθήσει ώστε να παραμείνει ο καρκίνος σε ύφεση. Εκεί έχασα λίγο "ύψος", μεταφορικά το λέω».