Χαμός στο Real View με Μπέο και Μουτίδου - «Δεν θα πατήσω πόδι στον Βόλο, φασίστες και ρατσιστές δεν γoυστάρω» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/12) στην εκπομπή Real View, ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.
Η έντονη αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν συζητήθηκε η απόφαση του Δήμου Βόλου να βάλει ένα ζωντανό αλογάκι στη χριστουγεννιάτικη φάτνη στο κέντρο της πόλης.
Σοφία Μουτίδου: «Μου κάνει φοβερή εντύπωση που στραφήκαν εναντίον σας για το αλογάκι και δεν έχει στραφεί κανείς εναντίον σας τόσα χρόνια για τις ξεφτίλες που εξαπολύετε όποτε έχετε ευκαιρία για άνθρωπο».
Αχιλλέας Μπέος: «Η πρώτη ξεφτίλα κυρία Μουτίδου είστε εσείς. Θεωρείτε και τον εαυτό σας ηθοποιό; Ότι δεν θα 'ρθείτε στο Βόλο να κάνετε παράσταση; Γιατί θα ερχόταν κανένας να σε δει;».
Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ να κάνω στον Βόλο παράσταση, ούτε στις Σέρρες. Έχω μια ελαφριά τσίπα. Όλος ο Βόλος έρχεται πάντα όποτε πάω. Αλλά όσο είσαι εσύ εκεί πέρα δεν πρόκειται να πατήσω πόδι».
Αχιλλέας Μπέος: «Μην έρθεις ρε... τι να σε κάνουμε;».
Σοφία Μουτίδου: «Φασίστες και ρατσιστές δεν γoυστάρω».
Αχιλλέας Μπέος: «Εγώ απορώ τη διοίκηση του Open που σου έδωσε εκπομπή να συμμετέχεις».
Σοφία Μουτίδου: «Πήγαινε να βρίσεις γυναίκες, χoντρούς… να μιλάς για βιaσμούς!».
