Έλενα Παπαρίζου: «Είμαι καλά, αλλά θέλει λίγη παρακολούθηση - Έπαθα υπερκόπωση, πρέπει όλοι να προσέχουμε» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένοι την Κυριακή (11/1) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τη γνωστή τραγουδίστρια να αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας της.
Τον περασμένο μήνα, η Έλενα Παπαρίζου είχε μείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς είχε αισθανθεί έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στη Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά θέλει λίγη παρακολούθηση όλο αυτό. Έπαθα υπερκόπωση, είναι κακό πράγμα. Πρέπει όλοι να προσέχουμε. Η δουλειά είναι υγεία, αλλά... Το έπαθα γιατί δούλευα πάρα πολύ. Είμαι τελειομανής, στη δουλειά μας όλοι το έχουμε αυτό. Θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για να είμαστε εντάξει προς τους συνεργάτες μας».
