Οριστικά εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» η Α. Λιβαθυνού - Παναγιώτης Στάθης: «Από δω και πέρα η εκπομπή θα είναι χωρίς την Άννα» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To τηλεοπτικό ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, με την Άννα Λιβαθυνού να βρίσκεται οριστικά εκτός της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».
Το πρωί της Πέμπτης (22/1), ο Παναγιώτης Στάθης εμφανίστηκε μόνος του στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.
Ο δημοσιογράφος είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Από δω και πέρα η εκπομπή θα είναι χωρίς την Άννα. Θέλω να την ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες. Να την ευχαριστήσω για την παρουσία της στην εκπομπή. Να της ευχηθώ από την καρδιά μου καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει εδώ στον ΑΝΤ1».
Η Άννα Λιθαβυνού εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο «Καλημέρα Ελλάδα» μία μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε την αποχώρησή της.
