Breaking News

Δημήτρης Αλεξάνδρου για το κοινό βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου: «Έπαθα σοκ, το τραβήξαμε και ανέβηκε κατά λάθος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα (9/3). Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ταϊλάνδη με τη Ρία Ελληνίδου, ενώ είπε για το κοινό βίντεο με τη σύντροφό του που ανέβηκε στα social media:

«Έπαθα σοκ... Εγώ δεν ξέρω από TikTok και τέτοια. Το τραβήξαμε και μετά έβαλα το κινητό στην τσέπη και ανέβηκε κατά λάθος. Έμαθα ότι ανέβηκε αυτό το βιντεάκι από τον Τάσο Τεργιάκη. Φοβήθηκα ότι κάποιος μου παραβίασε το κινητό.

Δεν επιβεβαιώνω τη σχέση μας και δεν μιλάω πλέον για την προσωπική μου ζωή, γιατί έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία και η στάση μου γενικότερα σ' αυτό το κομμάτι.

Δεν θα ήθελα να υπερμεγενθύνω οτιδήποτε κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, είτε είναι προσωπικό είτε είναι οτιδήποτε, γιατί... εντάξει, δεν μου πήγε και πάρα πολύ καλά έτσι όπως το βλέπω εγώ. Οπότε για ποιο λόγο να μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία;».