Πάνος Σόμπολος για την απώλεια της συζύγου του: «Είναι πολύ σκληρό, τον πρώτο καιρό είναι τσάκισμα» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Καμέας υποδέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (12/3), στην εκπομπή «Status» του Astra TV, τον Πάνο Σόμπολο. Ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ εξομολογήθηκε για την απώλεια της συζύγου του:
«Με τη σύζυγό μου παντρευτήκαμε το 1974 και το 2007 την έχασα από καρκίνο. Είναι όντως πολύ σκληρό να καλείσαι να διαχειριστείς την απώλεια του ανθρώπου σου. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό, είναι τσάκισμα. Όμως σιγά - σιγά, με την πάροδο του χρόνου... οι παλιοί έλεγαν ότι "ο χρόνος είναι γιατρός σ' αυτές τις περιπτώσεις" και το διαπίστωσα κι εγώ αυτό. Αλλά δεν φεύγει από μέσα σου, δεν την ξεχνάω ποτέ τη Τζένη.
Την εκτιμούσαν όλοι και την είχαν πολύ ψηλά. Αυτή ήταν ο βράχος, ο οικογενειάρχης, γιατί δυστυχώς η δουλειά που έκανα δεν ήταν... Μόνο έχασα στιγμές; Ένα κάρο χασούρες, που λέμε. Ένα κάρο τέτοια περιστατικά.
Φαντάσου, πόσες φορές πήγα σε ταβέρνα με φίλους και συγγενείς και τους παρατούσα γιατί συνέβη περιστατικό και έπρεπε να φύγω εκείνη την ώρα, να πάω στον τόπο. Δεν έχω μετανιώσει, γιατί έτσι έπρεπε να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Αυτή ήταν η δουλειά μου».
Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 24:22).
