Breaking News

Πύρρος Δήμας σε Αφροδίτη Σκαφίδα: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα είμαστε και για όλα όσα χτίζουμε κάθε μέρα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Πύρρος Δήμας έκανε μία  τρυφερή ανάρτηση στα social media, με αφορμή τα γενέθλιά της συζύγου του, Αφροδίτης Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς τον Απρίλιο του 2024, όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο την κορούλα τους, Ελευθερία. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί νωρίτερα, στις 3 Φεβρουαρίου 2024.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε αποκτήσει και τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

Την Παρασκευή (20/3), η Αφροδίτη Σκαφίδα γιόρτασε τα γενέθλιά της. Ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα είμαστε και για όλα όσα χτίζουμε κάθε μέρα. Σε αγαπώ. Χρόνια πολλά».