Breaking News

Σοφία Παυλίδου: Ένοχος και στον Άρειο Πάγο ο Μάνος Παπαγιάννης για απλή σωματική βλάβη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε την Πέμπτη (5/3) ότι ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε οριστικά ένοχος για την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, 
καθώς ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει.

Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018 - όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει» στο Θέατρο Xυτήpιo - και του έκανε μήνυση για απλή σωματική βλάβη.

Τον Μάιο του 2025, το δικαστήριο έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος καταδικάστηκε - όπως πρωτοδίκως - σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο. Ωστόσο ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης, επικυρώνοντας ουσιαστικά την ποινή που είχε επιβληθεί στον ηθοποιό (φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για απλή σωματική βλάβη).

Ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου, ο Αλέξανδρος Μίντζιας, είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Πράγματι, μετά από οκτώ χρόνια είναι μια πολύ σημαντική δικαίωση για την κυρία Παυλίδου. Από την πρώτη στιγμή αντέδρασε, απευθύνθηκε στις Αρχές και περίμενε με συνέπεια την τελική δικαίωση. Το επιχείρημα της άλλης πλευράς ότι υπήρχε μία σκευωρία ηθοποιών εναντίον του, ουσιαστικά δεν έγινε αποδεκτό σε κανένα βαθμό. Ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε από τον πρώτο βαθμό, στον δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε επίσης και τώρα η υπόθεση έκλεισε».