Τέμπη - Ρ. Τζίμα: «Δεν έχω βρει ούτε έναν που να μπορεί να βρει μια γραμμή σοβαρής υπεράσπισης αυτής της εικόνας» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ράνια Τζίμα προχώρησε σε ένα καυστικό σχόλιο το βράδυ της Τρίτης (24/3) σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης των Τεμπών.
Η δίκη για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ξεκίνησε και διεκόπη τη Δευτέρα (23/3), με την επόμενη συνεδρίαση να ορίζεται για την 1η Απριλίου 2026.
Η αίθουσα αποδείχθηκε μικρή, με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους να διαμαρτύρονται για την καταλληλότητά της, θέτοντας θέμα χωρητικότητας.
«Πραγματικά, μετά το χθεσινό, δεν έχω βρει ούτε έναν που να μπορεί να βρει μια γραμμή σοβαρής υπεράσπισης αυτής της εικόνας. Ούτε έναν, ούτε συνάδελφο δημοσιογράφο, ούτε πολιτικό πρόσωπο. Η κυβέρνηση παρόλα αυτά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης λένε ότι για όλα έφταιγε η ταξιθεσία, δηλαδή η διαχείριση του χώρου», ανέφερε η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Από την πλευρά της η Ιωάννα Μάνδρου σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Θα μετάσχει και ο Άρειος Πάγος στη λήψη μέτρων, προκειμένου να καταστεί λειτουργική αυτή η αίθουσα και να προχωρήσει η δίκη».
«Άμα φτάσαμε σε σημείο να χρειαζόμαστε τον Άρειο Πάγο για να κάνει αυτές τις διευθετήσεις, αυτό είναι από μόνο του προβληματικό», σχολίασε η Ράνια Τζίμα.
