Breaking News

Φίλη Ζ. Σαπουντζάκη: «Η Ζωζώ δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον χαμό του συντρόφου της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο επί σχεδόν 27 χρόνια σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, έφυγε από τη ζωή στα τέλη του Ιανουαρίου 2026... Η 
στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Σταυρίνα Ευστρατιάδου, δήλωσε στην εκπομπή Happy Day:

«Είναι το πρώτο Πάσχα για τη Ζωζώ χωρίς τον σύντροφό της, μετά από 27 χρόνια. Ένιωσε λίγο μοναξιά, παρόλα αυτά ήρθαν πολλοί φίλοι. Πήγαμε βόλτα, πήγαμε στον Επιτάφιο, αλλά είναι πιο μελαγχολικά από τις προηγούμενες χρονιές. Την Κυριακή του Πάσχα μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε μια εκδρομή μέχρι το Ναύπλιο.

Η Ζωζώ δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον χαμό του συντρόφου της και δεν θα ενημερωθεί. Όταν με ρωτάει πού είναι ο σύντροφός της, της λέω ότι έχει πάει σε μια δουλειά ή στον γιατρό ή στον δικηγόρο του. Βρίσκω δικαιολογίες και έτσι ξεχνιέται. Δεν το κάνουμε μόνο για να μην στεναχωρηθεί, το κάνουμε γιατί δεν γνωρίζουμε τι αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό στην υγεία της. Οι γιατροί μου είπαν να μην το πω και δεν θα το πω. Δεν αφήνω κανέναν φίλο που την επισκέπτεται να πει κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τα προβλήματα υγείας, καθημερινά μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιο μικρό θεματάκι. Είναι κατάκοιτη, σε αναπηρικό καρότσι, την έχουν εγκαταλείψει τα πόδια της».