Breaking News

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ο γιος μου είναι 11 ετών, δεν θεωρώ ότι είμαι καλός μπαμπάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε την Τρίτη (14/4) στο Happy Day τον Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση, ενώ μίλησε και για τον γιο του που απέκτησε με τη Βανέσα Αδαμοπούλου. Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο γιος μου είναι 11 ετών, είναι στην προεφηβεία τώρα. Όταν το παιδί αρχίζει να απαντάει μονολεκτικά και αρχίζει να σου κλείνει την πόρτα, νομίζω ότι μπαίνει στην προεφηβεία.

Δεν θεωρώ ότι είμαι καλός μπαμπάς... Δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο με τη Βανέσα, που να είμαστε τόσο περήφανοι γι' αυτό. Συνέβη απλά γιατί είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μαλώνουμε. Συνέβη κάτι που είναι υγιές. Είμαι ένας πατέρας που βρίσκομαι εκεί, αλλά το αν είμαι καλός θα κριθεί μάλλον από τους άλλους.

Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Όταν με ρωτάνε, δεν ξέρω τι να πω, δεν θέλω να το συζητάω. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ζωή. Η ζωή περιβάλλει τα πάντα, την τέχνη, τα λεφτά, τη δουλειά, τους φίλους μας... Προσπαθώ να είμαι καλά σε όλα».