Βραζιλία: 21χρονος influencer πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ έφευγε από πάρτι (photos)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 21χρονος Βραζιλιάνος influencer, Douglas Bispo Silva, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ έφευγε από ένα πάρτι στον δρόμο.
Σύμφωνα με το People, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Μαρτίου.
Ο θάνατος του Silva επιβεβαιώθηκε - μέσω Instagram - από την Coletivo LGΒTI+ Flores do Sisal, μια οργάνωση ΛOAΤΚΙ+ με έδρα τη Μπαΐα της Βραζιλίας, της οποίας ήταν μέλος.
«Μια ακόμη νέα ζωή διακόπηκε από τη βία που επιμένει να διασχίζει τα εδάφη μας, τα σώματά μας και τις ιστορίες μας», ανέφερε η ανάρτηση.
Σύμφωνα με τα μέσα της Βραζιλίας G1 και CNN Brasil, τα οποία επικαλούνται την τοπική αστυνομία, ο Douglas Bispo Silva πυροβολήθηκε ενώ έφευγε από ένα πάρτι στο Alto da Bandeira, ένα αγροτικό χωριό της χώρας. Ο δημιουργός περιεχομένου ανακηρύχθηκε νεκρός στο σημείο της επίθεσης.
Ένας άλλος άνδρας, 24 ετών, πυροβολήθηκε επίσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την 1η Απριλίου.
Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα, συλλαμβάνοντας τρεις υπόπτους μέχρι την 1η Απριλίου - σύμφωνα με τα μέσα G1 και CNN Brasil -, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που πιστεύουν ότι μπορεί να προμήθευσε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Silva.
Στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου είχε σχεδόν 40.000 followers, ο Silva ήταν γνωστός για την κοινοποίηση περιεχομένου lifestyle και βίντεο χορού...
Influencer, 21, Shot and Killed in Early Hours of Morning While Leaving Street Party: Police https://t.co/ITPY8mUOGg
— People (@people) April 3, 2026
O Silva έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram στις 22 Μαρτίου, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία που τον έδειχνε να ποζάρει στον δρόμο.
Μετά την είδηση του θανάτου του, οι followers του τον αποχαιρέτησαν και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του, μέσα από σχόλιά τους στην τελευταία του ανάρτηση.

