Breaking News

Ξεκίνησε η δίκη για τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη κατά της Παναγιώτας Βλαντή – «Δύο φορές με έθιξε και με κατασυκοφάντησε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ξεκίνησε η εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Παναγιώτας Βλαντή 
για συκοφαντική δυσφήμιση.



Τον Σεπτέμβριο του 2024, είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το Πρωινό, οι δύο πλευρές έδωσαν την πρώτη «μάχη» στα δικαστήρια της Ευελπίδων την περασμένη Παρασκευή (22/5). Η δικαστική τους διαμάχη αναμένεται να συνεχιστεί τον Ιούνιο.

Ο Γιώργος Κιμούλης ανέφερε στην κατάθεσή του: «Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με την Παναγιώτα Βλαντή, δεν την έχω συναναστραφεί ποτέ και δεν έχουμε συνυπάρξει ποτέ. Βγήκε σε εκπομπή και με συκοφάντησε και είπα "δεν θα δώσω σημασία", όπως πράττω γενικά. Στη συνέχεια όμως έδωσε συνέντευξη και σε εφημερίδα και εκεί κατάλαβα ότι είναι αμετανόητη και θέλει να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη κατάσταση. Συνειδητά δύο φορές με έθιξε και με κατασυκοφάντησε».